In en rondom de oude koeienstal lopen onze dieren: het Friese paard Romke en de pony’s Katie, Muffin en Margriet + 5 schapen met in het voorjaar lammetjes. Bij goed weer staan het paard en de pony’s in de wei naast de woning, bij slecht weer staan ze op stal.
Kinderen mogen meehelpen met het verzorgen van de dieren. Onze dieren zijn goed tam, maar het zijn en blijven dieren welke soms een onverwachte reactie kunnen hebben; dus is het omgaan met onze dieren altijd op eigen risico.
Wilt u uw huisdier meenemen, vraag dan via het contactformulier naar de mogelijkheden.

In het voorjaar komt een bergeend jaarlijks terug en heeft een nest in het oude geitenhok, een stel duiven heeft het nest in de kastanjeboom, de koolmeesjes in het nestkastje onder het overdekt terras en de koekoek legt haar ei in andermans nest.  De kikkers (ont)kwaken in de sloot, fazanten verschuilen zich tussen de rietkragen en met een beetje geluk zie je reeën door de weilanden springen.
Voor het zien van andere dieren kunt een bezoekje brengen aan een kinder-boerderij, dierenpark Aqua Zoo nabij Leeuwarden en de Zeehondencreche van Lenie ’t Hart in Pietersbierum (Groningen) is ook te bezoeken.